Milyen cigaretták nem túl erősek és úgymond nőiesek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 23:08
1/10 anonim válasza:
Inkább igyál Starbucks-ot ha nőiességre vágysz 😅 kb ugyanolyan árban van, csak ez nem vágja tönkre a tüdődet, és nem leszel tőle büdös.
2/10 anonim válasza:
1.Kösz de ez nem válasz a kérdésemre...
3/10 anonim válasza:
Nincs ilyen hogy nőies cigi, nem is értem honnan veszed ezt. Neten pedig rá tudsz keresni egy sorrendre, ami alapján eldöntöd hogy melyiktől szeretnél tüdőrákot kapni (a kék szofi például nem durva). Remélem segítettem 😄
4/10 anonim válasza:
Nincs ilyen. Ez egy önámítás, hogy egy cigi "gyenge" vagy "úgymond nőies". Egyik cigi sem nőies. Ez viszont már válasz a kérdésre.
5/10 anonim válasza:
Vegyél Iqost. Nőies, kevésbé káros.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem nőies. Az, hogy mennyire káros, 20 év múlva fog kiderülni.
7/10 anonim válasza:
Köszi a véleményed. Szerintem meg nőies.
8/10 anonim válasza:
hogyhogy válaszolóként vagy jelen és nem kérdezői kommentként? hmm.
na mindegy. 120-as cigik pl eve, virginia slims stb annyiban nőiesek, hogy férfiak ritkán szívnak ilyeneket.
9/10 felkelhetetle válasza:
Bűzleni a cigitől nem nőies, márpedig az összestől bűzleni fogsz.
10/10 anonim válasza:
Én is imádom a 120-as cigiket! Isteniek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!