Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tovább?Mire váltsak?Mi...

Hogyan tovább?Mire váltsak?Mi felelne meg a célnak?(elektromos közül semmi se vált be,pedig nem is a legolcsóbb cuccaim voltak)

Figyelt kérdés

Elkezdtem pipázni.

Reményeim szerint így kevesebbet fogyasztok.

Viszont ha bekerülnék egy sima munkahelyre,ott nem lenne időm pöfékelni,az fix.

Még azt se tudom,mibe tároljam.

Most ismerős mellett dolgozok,akinek van vállalkozása.

Na de itt se lenne szerintem időm túl sok rá,nem lehet ezt sokáig szájjal tartani.

Költség szerintem nem sok kül van,eredetileg sodrós vagyok,golden virginia pl egész jó.

Gondoltam a pipázás majd erősebb nikotin adagot ad, és csak egy pár csipetnyi is elég hogy odacsapjon úgy,hogy ne gondoljak a dohányzásra egy jó ideig.

Magyarul hogy kevesebbet fogyasszak.

Van valami fajta pipadohány talán a boltokban,ami erős,és megfelelne ennek a célnak tuti.

Kérdés akart lenni.

Esetleg valami olyan,ami nem olyan rossz illatú,azt se akarom hogy mindenki meneküljön előlem,mint valami olcsó szivarkaszagú csövestől.

2022. ápr. 1. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Zsinórba el kell szívni 5-6 cigit, jó mélyen letüdőzni, ez a technika néhány órára segít.
2022. ápr. 2. 10:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem akarok ilyen barbár megoldást.
2022. ápr. 2. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!