Hogy kell elkésziteni a vízipipát?
Hello
1. feltöltöd az üveget vízzel addig, hogy a cső még éppen beleérjen. Ha túl sok a víz, nehezebb lesz majd szívni.
2. gondolom sima alap kerámiád van, különben tudnád, hogy kell tömni. Szóval a dohányt egy kicsit szétszeded/tépkeded, hogy ne legyen olyan egybe, majd belerakod a kerámiába színültig úgy, hogy levegős legyen.
3. raksz rá egy félbehajtott celofánt, de mielőtt kifeszíted még lenyomogatod a dohányt, de csak lazán, majd kifeszíted és a kerámia falához nyomogatod a celofánt.
4. kijukasztod, erre egy tű a legjobb. Hogy megtudd elég lyuk van rajta, szívj a kerámia aljából levegőt, azt ha nem megeröltető akkor elég lyuk van.
5. szerintem öngyulladós szenet használj, mert nem kell vele annyit baszakodni: meggyújtod, majd megvárod amíg leég róla a magnézium(vagy mi), ha fújod, hamarabb beizzik.
6. rárakod és szívod, ha jól csináltad 4-5 szívásra már jobb lesz.
7. használat után moss el mindent (csövet csak akkor ha mosható és a kerámiát csak akkor amikor kihűlt)
Ha kezdesz profibb lenni akkor ajánlom személyes tapasztalat alapján:
kerámia: újíts be egy phunnel-re, mert sokkal jobban kihozza a dohány ízét + jobb a füst; erre csak úgy rakj öngyulladós szenet, hogy félbetöröd.
cső: nekem nammor csövem van, ami teljes egészében mosható, ez nem árt mert a csőben egy csómó cucc letapad és mivel vastagabb a cső, könnyebben jön belőle a füst
szén: vagy 50mm-es öngyulladós, vagy cocobrico
dohány: a mizo a kedvencem, drága de megéri
ja és a végére ha mindezt kombinálod min. egy 60as pipával akkor az felejthetetlenül jó lesz.
16F
Tömésben a legjobb vagyok.:D
Eger legnagyobb pipás arcaival vagyok összezáárvaaa.:D
Lehetőleg NO alufólia.
Tálcát kell, szépen tisztán tartva rakni, alá a tömés a következőképpen:
Púposan, gúla alakban
Remélem tudd mi a gúla.
Eztán ráoktojálod a tálcát, mehet a szén, és indíthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!