Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Gáz-e az ecigaretta?

Gáz-e az ecigaretta?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egyet, de hezitálok, mert nem tudom mennyire elítélendő vagy nem is tudom:D csak mert nagyon kevés embernél látom
2022. márc. 29. 00:27
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem qrvára gáz! A cigigyártok találták ki, hogy ha nem igazi dohányt szivsz, akkor is meglegyen a hasznuk rajtad. Akkor már inkább igazi dohányt szivj, HA NEM TUDOD MEGÁLLNI!
2022. márc. 29. 00:35
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Abszolút nem gáz. Teljesen normális ott, ahol normális emberek vannak! Inkább csak a nikotinfüggőség lehet cikis.

Vannak olyan komplexussal élő férfi nemű személyek is (szándékosan nem írok férfiakat), akik nem mernek maguknak csokit, fagyit, stb. venni - mert "az olyan bvzis!"

2022. márc. 29. 00:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Én sima cigit szívok, lassan már az lesz gáz (igen, amúgy valahol tényleg az, de szerintem amíg az ember nem füstöl nemdohányzó emberek orra alá, és nem dobálja a csikkeket, addig magánügy). De az e-cigi nem az, meg újabban az Iqos terjedt még el. Annyi, hogy az eciginek jó nagy gőze tud lenni, én is szívtam, de nagyon forgalmas helyeken valahogy nem éreztem kényelmesnek, meg az albiban az erkélyen sem, mert képes rá néhány ember és kihívja a szomszedból a tűzoltókat. :D
2022. márc. 29. 00:59
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Dehogy gáz :D A sok ökröt kéne felgyújtani aki szerint gáz a cigi!!!
2022. márc. 29. 07:08
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Semelyik cigi nem gáz
2022. márc. 29. 07:09
 6/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nálunk már lassan mindenki Iqos-t szív, így nemsokára az lesz gáz, aki igazit akar szívni.
2022. márc. 29. 07:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó😄. Köszi a válaszokat!
2022. márc. 29. 07:49
 8/8 simad ***** válasza:
Vegyél szocska én is szívom, csak a komcsi ivadékok néznek nagyokat... Tudod a 70 éves taták.
2022. ápr. 2. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!