3/12 anonim válasza:
2
Megelőztél... pont a cigirágót akartam írni én is.
Amúgy pedig, kérdező: egyiknek sincs jó "íze". Büdös, füstös, rossz szájízt ad. Mindezt úgy mondom, hogy sokáig dohányoztam.
4/12 anonim válasza:
Mondjuk nekem cigirágóból is volt szerencsém rossz ízűhöz, szóval abból se mindegy, milyen :D
5/12 anonim válasza:
Kék LuckyStrike vagy Chesterfield. Lehet már van jobb, régóta nem dohányzom.
6/12 anonim válasza:
Én mentolos párti voltam amikor még klasszikus cigit szívtam. Nagyon bejött a West Ice és a mentolos PallMall. Fogalmam sincs hogy még léteznek-e.
Mostanában elektromosat szívok, kipróbáltam már sokféle liquidet, de évek óta csak Premium Berry Mix-et teszek bele, ez ízlik a legjobban.
7/12 anonim válasza:
Ha írsz kérdező adok tippeket :)
8/12 anonim válasza:
Amíg dohányoztam, a fekete Dunhill volt a kedvencem.
9/12 anonim válasza:
Djarum Black volt az abszolút kedvenc, évente egyszer beruháztam rá, nem tudom lehet e még kapni.
Amúgy dunhill fehér volt a bejövős, vagy fehér marlboro, miután már epres domingo dohányt nem lehetett sajnos kapni.
10/12 felkelhetetle válasza:
Egyiknek sincs jó ize.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!