Az alábbi űrmértékösszeállítással jól kevertem be a liquidjeimet?
Figyelt kérdés
Eddig mindig 100 ml alapfolyadékhoz kevertem, most viszont 125 ml-es bázishoz jutottam csak hozzá, ahhoz kevertem az aromákat, a 8-10%-os keverési aránnyal.
Megpróbáltam szívni kevés összeérés után, de van valamilyen borzalmas utóíze, ami korábban nem volt. Nem tudom, hogy ez attól lehet-e, mert 25 ml-rel több az alapfolyadék űrtartalma (nem mértem ki külön 100 ml-t ostoba módon, hanem az egész 125 ml-t bekevertem).
Esetleg az érés előrehaladtával várható, hogy kicsit javul az íze, vagy majdnem tizenötezer forintot kidobtam az ablakon?
2022. márc. 20. 23:26
12/13 A kérdező kommentje:
Egyensúly a mostani is, csak az 50-50-es terméket most nem találtam, azért linkeltem azt, csak szemléltetésképp.
2022. márc. 24. 15:23
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon gyenge íze lett több napos érlelés után is.
2022. márc. 24. 15:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!