Melyik fajta cigivel érdemes kezdeni? 500 körülieket írjatok kösz. (és létszi nem kérek osztást csak választ kösz)
Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 18:01
1/21 anonim válasza:
sztem sárga pall mall a legjobb kezdésnek, ha olcsóbbat akarsz meg sárga bond
2/21 anonim válasza:
Hát pedig tőlem "leosztást" kapsz. Egyik cigivel sem érdemes kezdeni. Miért akarod rongálni az egészséged? Ráadásul baromi drága is ez a szokás.
3/21 anonim válasza:
füves cigivel érdemes kezdeni a drogozást
4/21 A kérdező kommentje:
a pall mall 620 ugye??
2010. szept. 12. 18:15
5/21 anonim válasza:
igaza van 18:09-esnek miért akarsz direkt elkezdeni cigizni? Inkább örülnél, hogy nem dohányzol.
6/21 anonim válasza:
West. Óccsó oszt jó, 540 körül van
7/21 anonim válasza:
ott körül van, nekem annyit sikerült elérnem h 2 éve nem veszek cigit, csak akkor cigizek ha megkínál valaki xD
de mától fogva nem fogadom el ha kínálnak sem!!!
8/21 A kérdező kommentje:
a fehér viceroy mennyibe kerül? csak mert olvasgattam és többen mondták hogy azzal kezdtek aztán áttértek a kékre.
2010. szept. 12. 18:54
9/21 anonim válasza:
én nem cigizek, de a osztársaim narancs pall mall-el kezdték.
10/21 A kérdező kommentje:
és az mennyibe kerül??
2010. szept. 12. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!