Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Eldobhato elfbart melyik...

Eldobhato elfbart melyik weboldalrol erdemes beszerezni?

Figyelt kérdés

Nikotinmentes elfbart szeretnek venni, de nem sok oldalt talaltam a neten, raadasul valamelyiken 2x annyi mint a masikon....

Mindenkepp megbizhato oldalrol szeretnek rendelni.

2022. febr. 14. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
17%
Ugye tudod, hogy az az olajos cucc, amit letudozol, megtapad a tudodben es eleg nehezen tavozik, majd kohogsz meg fulladsz tole... karosabb mint a cigi, nem veletlenul nem kerult forgalomba itthon. Probaltam, mert miert ne, de maradok a rendes, hagyomanyos ciginel. Meg amugy is nikotinmemtest minek? Mi ertelme van? Azon kivul hogy tonkreteszed a tudodet, meg erre megy el a zsebpenzed.
2022. febr. 14. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyet szetpattintottunk, nem valami biztato belulrol sem. Tenyleg valami olajjal van atitatva egy habszivacs, vagy hogy mondjam mint egy cigi szuroje, azon kivul meg csak az akksi van benne, vezetekek.
2022. febr. 14. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Elektromos-cigaretta.hu itt olcso es megbizhato csak szinte sosincs keszleten olyan gyorsan elkapkodjak
2022. febr. 15. 17:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Zsebpenz :D tudom nagy divat a tiniknel ide irogatni a temaban , de nekem van sajat keresetem, amibol azt veszek, amit akarok. Szeretem a feelinget, amikor jon a fust, jo az ize, mentolos iqost szivok ritkan, de van egy kisgyerekem es nem akarok raszokni, csak neha jol esik. Ezert gondoltam erre, hogy kiprobalom. A nikotinmentes iqosba valo cigit meg leszoltak, hogy se fustje se ize...
2022. febr. 15. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!