Smok Stick V9 Vissza köpi a liquidet?
Sziasztok Adott egy Smok stick v9 Kit amibe most jelenleg a Gyári Single Mash Porlasztó van úgy voltam vele már cserés mert már 3 honapja szivom és kiváncsi voltam a Dual Coilosra
Szépen kimostam a tankot Bele raktam a dual coilos porlasztót a TFV8 tankba Bele öntötem a liquidet ami saját keverésü 70Vg 30pg alaplé
Vártam vele egy 10 percet hogy felszivja a vatta és mikor bele szivtam elsőre akkor Kb megitam a fél liquidet Folyamatosan Köpte vissza a liquidet a számba ami nem valami jó dolog Folyamatosan szivtam és "Be járatam" És úgyan úgy köpte Van nekem még egy Morph 2 Is annak a dual coilja meg folyatja meg Köpi vissza a liquidet Szoval mind a kettő vel ez a helyzet és tétlen kedve álok előtte hogy ezek ennyire szarok vagy én basztam el valamit Mert ezek DL Készülékek ezt rögtőn tüdőre menős Azóta a Single mash porlasztót kimostam és folyamatosan használom semmi éget íz csak még is jó lenne ki probálni a dual-t is valahogy megoldható hogy ne folyasa??
Nekem egy TFV12-m van, minden újratöltés után köpköd párat, aztán abbahagyja. Úgy szoktam kiküszöbölni h egy ilyen 30 cm-s műanyag csövet ráteszek a végére és abból szívok 2-3-mat. Utána már jó.
Mást nem nagyon lehet tenni, nagy a coil, fröccsenni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!