Azt nem értem meg és fogom fel, hogy akinek nincs ingere rágyújtani a rendes bagóra, az mi az isten fszának szopkod ilyen "gépeket"? Mi értelme van ennek? Akkor már minek szopkodja?
2022. jan. 12. 21:48
2/11 A kérdező kommentje:
Ha a szopkodás alatt a szívást érted, akkor én személy szerint azért használom ezt a készüléket, mert kevesebbet füstől, bizonyos fedett helyen is használható (pl szobám) valamint ízesített kiszerelésekben is árulnak dohányt hozzá, amik nekem nagyon be jönnek. Továbbá az ára sem túlságosan magas a hozzá járó Neo töltetnek
2022. jan. 12. 21:52
3/11 anonim válasza:
2 de minek csinálod? nem egy szál cigi van a szádban, amit meggyújtasz és ég, füstöl, hanem egy gép ami valamilyen gőzt bocsát ki. Értelmetlen az egész, ez egy ilyen újfajta hülye hóbort megint, amit azért csinálnak az emberek, mert most ez a divat... 2 éve az e-cigi ment, most az iqos most meg ez. Hülyeség hülyeség hátán
2022. jan. 12. 22:02
4/11 anonim válasza:
Én el szoktam szívni ezt a neo cigit. Csak meggyújtom és félig elég. A 2. felébe nincs semmi. Azt nem tudom milyen lehet a gépből, de a pirostól simán beszédulok. Amúgy nincs pénzem cigire, ezt a neot meg lehet találni az út mellett. Vajon miért szórják el sok helyen ezt a fajta cigit?
2022. jan. 12. 22:11
5/11 A kérdező kommentje:
#4 a neo cigit nem lehet elszívni glo készülék nélkül, mivel fólia van a cigiben.
Ennek következtében a glo készülék hevíti a neo cigit, ami be barnul, viszont nem fogy el... vagyis ami eldobott neo cigiket találsz, azok valószinűleg már el vannak szívva.
2022. jan. 13. 04:33
6/11 anonim válasza:
5, Erre nem gondoltam. 😉 Akkor ezért vannak néha sorban a hamutál tetején is. Nem értettem miért dobják ki az egész szál cigiket. De így már minden világossá vált. Köszi. 😏
2022. jan. 13. 07:09
7/11 anonim válasza:
Ha-ha, én sem értettem, miért dobálják el az egész cigiket, ezekkel a Neo félékkel van tele minden. Megpróbáltam elszívni, mert nem tudtam, hogy ez nem hagyományos cigaretta, egy slukk erejéig működik.:)
2022. jan. 13. 13:21
8/11 anonim válasza:
7, Nekem jött belőle a füst mindig rendesen. A kékek gyengének bizonyultak, és fura ízesített dohány ízük volt. A piros viszont olyan volt mint egy gyenge rendes cigi. Az volt a baj velük hogy amikor az ember elszívta a jelig, akkor a 2. felében már nem volt benne semmi. Tehát full üres volt.
Viszont jah. Most hogy így már tudja az ember hogy ez nem rendes cigi, akkor már nem éri meg elszívni. Végül is nem erre a célra találták ki 😄
2022. jan. 13. 13:25
9/11 anonim válasza:
Érdekes, nekem eddig tényleg csak egy slukkig füstölt, aztán kialudt, mert már csak az ezüstpapír volt a végén. Ráadásul az ízesített borzalmas is.
2022. jan. 13. 13:31
10/11 anonim válasza:
Az új dolgokkal kapcsolatban még nincs elég kutatási adat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!