Kezdő dohányos vagyok, a lenti dolgok normálisak?
3honapja, hogy minden hétvégén mikor elmegyek haverokkal piálni, minden alkalommal elment egy doboz cigi, de úgy komolyabban most kezdtem rá szokni, hogy napi rendszerességel...
Viszont olyan problémám adódott, hogy egyre többször köhögök, valamint érzem a szervezetemben a dohány füstöt... vagy nem tudom hogy fogalmazzam meg... nagyon sokan dohányoznak, de nem hinném, hogy mindenki fulladozva ébredne, és a rosszullét kerülgeti a dohánytól... én napi 2-3szálat szívok max... és sötétkék szofit..., ami nem nevezhető annyira erősnek... akkor mégis miért kerülget a rosszullét? Mennyi ideig fog tartani, és mit tehetnék a dohányzás lerakásán kivül, hogy ez jobb legyen?
Én se értem hogy ha szarul vagy tőle akkor miért kell szívni.
EZ csak rosszabb lesz később és még jobban megfog köhögtetni.
Csak később az lesz a nagyon szar hogy akkor már nem is tudod abba hagyni még ha szeretnéd se, és majd amikor krákogod fel a sűrű slejmet , na az aztán borzasztó rossz és gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!