Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi idő múlva ürül ki...

Mennyi idő múlva ürül ki teljesen a szervezetből a cigaretta okozta szerek? (babát szeretnénk)

Figyelt kérdés
Párommal babát szeretnénk, de Ő hosszú évek óta erős dohányos. Mivel súlyos betegségek alakulhatnak ki a cigitől (vetélés, koraszülés beteg baba) megbeszéltük, hogy leszokik. Érdekelne, hogy mennyi időnek kell eltelni a cigi letételétől egy férinál, hogy a szervezetéből kiürüljön az egészségtelen anyag és a lehető legegészsgesebben vágjunk bele a babavárásnak?

2021. dec. 22. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

A férfinál??? Hát az ő bagózása nagyon elhanyagolható mértékben / gyakorlatilag egyáltalán nem befolyásolja a gyerek fogantatását és fejlődését AMENNYIBEN te nem szívod be a cigifüstöt. A dohányzás impotenciát okozhat na az befolyásolhatja a gyerekvállalást, de gondolom nálatok nem erről van szó.

Egyébként hosszú évek míg minden szr kiürül a szervezetből.

2021. dec. 22. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Az szinte mindegy, hogy a férfi dohányzik-e. A nőnek nem szabad közben. Nem szokott semmi probléma lenni akkor sem, ha a fogantatás pillanatában (vagy kicsit utána) hagyja abba. Nem kell emiatt évvel előtte leszokni.
2021. dec. 22. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Ezt így nem lehet meghatározni. A hosszú évekig erősen dohányos férfi gyakorlatilag nemzésképtelenné válhat, mint az egy ismerős házaspárnál be is következett. Érdemes lenne elvégeztetni egy férfi termékenységi vizsgálatot a spermiumok mozgásképességére irányulóan.
2021. dec. 22. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:

'Ezt így nem lehet meghatározni.'

Nem, nem olyan nehéz. Nem az volt ugyanis a kérdés, hogy lehet-e gyereke hanem az, hogy ha lesz akkor a gyereknek árt-e a férfi korábbi v. aktuális dohányzása.

2021. dec. 22. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
2 év mire kitisztul.
2021. dec. 22. 21:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. dec. 23. 05:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 évi bagózás után szoktam le de én napról napra éreztem hogy jobb nekem így.

Talán azt is éreztem hogy tisztulok kifelé, de volt egy nagyon jó érzés hogy na most már nem lesz tovább eza borzalom.

Szóval én egy évre már semmit se éreztem és szinte el is felejtettem hogy valaha dohányoztam volna.

Egyszerűen furcsán néztem magamra hogy ÉN bagóztam volna valaha is, annyira furcsa és hihetetlen volt .

Férfi vagyok, de áldom azóta is magam hogy letettem.

2021. dec. 24. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!