A dohánybolti eladók között miért van ennyi szerény képességű?
Nem tudom, honnan szedik ezeket. Most nemcsak arról beszélek, hol vinnyog, mert abba kell hagynia a bagózást, és be kell fáradni, hogy kiszolgáljon. Vagy hogy nem tudnak köszönni.
Mivel sokkal fiatalabbnak nézek ki, elkérte a személyimet. Nézi nézi, gondolkodik..Aztán leesett, hogy nem tudja kiszámolni, hogy hány éves vagyok :D
3:
nem általánosítottam, nem azt írtam, h mind olyan, azt kérdeztem, miélrt van köztük ENNYI szerény képességű.
6:
mondjuk én nem dohányzom, csak energiaitalt vagy piát veszek néha, de a helyedben tartózkodnék az ilyen kijelentésektől, mert pl. a 3 diplomás mérnök apám is sokáig dohányzott, és nagy eséllyel 10x intelligensebb, mint te :D
Még az Aldiban is dolgoznak IQ bajnok, flegma, 20-on éves libák, mit vársz egy dohánybolttól?
Szerintem már az árulkodó, hogy 90%-ban milyen lepukkant proli emberek állnak egy dohánybolt előtte.
A dohánybolti eladók meg általában alacsony végzettségű, buta, beképzelt fiatal lányok, akik máshol nem tudnak elhelyezkedni.
Egy olyan dohányboltban voltam (ritkán megyek be, és csak inniért, nem dohányzom), ahol tényleg udvariasak voltak, ott 40 feletti nők dolgoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!