Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan ne vesszen el a dohányz...

Hogyan ne vesszen el a dohányzás "varázsa"?

Figyelt kérdés

Amellett, hogy károsnak tartom a dohányzást, úgy érzem, hogy ennyi napközbeni szenvedés után nagyon jól esik az az egy-egy szál cigi. Nem érdekel, hogy ettől később bajom lenne, ne próbáljatok lebeszélni, nem erről szól a kérdés. :) Pénzem van rá, egyáltalán nem vág földhöz ez a 2 havonta ~2000 Ft, még több éves szinten sem.

Nagyon tetszik a cigi varázsa, ahogyan "nagynak", "többnek" érezhetem magam tőle (nem reklámozom senki előtt, senki sem tud róla, hogy dohányzom) kisebb koromban rengeteg megaláztatás ért, család és iskola területén is, ezek miatt az önbecsülésem romokban van. Pszichológushoz, és pszichiáterhez is járok.

Úgy érzem, hogy a cigi egy pluszt ad nekem, de félek hogy ez idővel elveszik a mennyiség növelésével. Ezért sem szeretném ha növelnem kéne a nikotin miatt a mennyiséget. Jelenleg heti 2-3 szálat szívok.

Talán egy enyhe cigi fétis is lehet a háttérben, bár ez inkább a családi háttérből alakulhatott ki. Érdekelne, hogy mit gondoltok erről, illetve aki jobban benne van a témában, az segíthetne amiben tud :)

2021. nov. 8. 00:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy írod, én is észrevettem, ha ritkán gyújtok rá, ezerszer jobb íze van.
2021. nov. 8. 06:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Maga a feeling nem veszik el, a nikotint nem fogod olyan intenzíven érezni.
2021. nov. 8. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Tartsál szünetet.
2021. nov. 8. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Így van, én is így kezdtem hogy piszok jól esett és nagyon menőnek gondoltam és éreztem ezt.

De bizony egyre többet szívtam mert a szervezet akarta és kívánta.

Nálad is átfog ez menni szenvedéllyé és csak szívod majd hakell ha nem.

De már a napi egy doboz is kevés lett , majd szépen egyre több és több kellett.

De akkor nem volt semmi jó íze, filingja, hanem rohadt szar volt minden.

Büdös voltam , krákogtam köpködtem , reggelente a slejm amikor szakadozott fel az valami borzalom volt.

Aztán bizony rábeszéltem magam hogy ebből elég és letettem végleg.

2021. nov. 8. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!