Le akarok szokni a cigiről, de nagyon félek, hogy meghízok. Tapasztalatok?
Dohanyzas helyett figyelj arra, hogy ne kezdj el enni, altalaban azert hiznak az emberek, mert az evest potcselekveskent hasznaljak.
Bar az teny, hogy 10 kilo hizas se lenne problema a te esetedben.
De ha valaszthatnek tudorak es hizas kozott, akkor inkabb az utobbi :D
Attól senki nem hízik meg, hogy abbagyja a dohányzást, hanem csak attó, ha helyette elkezd pluszban enni.
Keress elöre valami elfoglaltságot, amivel el tudod terelni a figyelmedet a cigi hiányától, legtöbbször ugyanis nem maga a nikotinhiány a gond, hanem a megszokott cselekvéssor, ehelyett kell valami helyesítö dolog. (Nekem pl. papírból hajtogatni különbözö dolgokat jött be a legjobban, lefoglalta a kezemet meg a figyelmemet.)
Nem fogsz 1-2 kilónál többet hízni, aztán idővel az is lemegy. Tapasztalatból írom. Évekkel ezelőtt szoktam le én is, kb 2 kiló jött fel, kb 3 hónapon belül már az sem volt rajtam.
Aztán sok év után megborultam, rágyújtottam, visszaszoktam. Most tettem le 2 hónapja. Megmondom őszintén, az első 1-2 hétben éhesebb voltam mint dohányos koromban, de tudatosan odafigyeltem, annyit egyek csak mint előtte. Elmúlt az éhség és egy dekát nem híztam.
Nicorette rágó nekem nagyon sokat segített.
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!