Mennyi ideig tart egy pipázás?
Sziasztok azon gondolkodtam hogy lehet hogy el kellene kezdenem pipázni (rendes fa és nem vízi) . Csak nem tudom hogy mennyi időbe telik.
Nem tom esetleg van olyan fajta ami rövidebb időig tart meg van olyan amit hosszabb ideig kell szívni ?
Négy éve pipázok. Napi rendszerességgel.
Nem értem, miért lenne gyors a 15 perc. Annyi alatt kétszer is megtömöm a pipát, ha kell.
Egyébként is, ha 5 percem van, akkor csak félig tömöm meg. Ha közben mégis megjön a busz, akkor kiverem a pipából a parazsat és kész. Megtehetném ezt is.
Az más kérdés, hogy jobban esik, ha megvan a maga szertartása, ezért 4-5 perc miatt elő se veszem a pipát. Meg aztán, azzal a fél óra pipázgatással még nem vagyunk készen: azt a pipát illik utána szépen kitisztítani, a pipaszárat elmosni, mert meghálálja a törődést.
De hogy egy tömésnyi dohányt ne lehessen alig hosszabb idő alatt elszívni, mint más egy-két szál cigit, az legenda. Csak ugye, minek...
7. Ha tényleg sietni kell, akkor gyorsan és nagyokat szívok. Rosszul ettől még sose voltam.
csak cigitől, és napok óta nem takarított, koszosan hagyott, rosszul szelelő pipától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!