Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Bármi, amit letüdőzök, és...

Bármi, amit letüdőzök, és kitudja milyen anyag van benne, az lehet halálos?

Figyelt kérdés
Szóval azt tudom, hogy nem tiszta füvet szívtunk, és rosszul is lettünk tőle, szerencsére nem haltunk meg. Viszont 1 évre rá ennek lehet valami következménye? Lehet benne olyan anyag, ami valamit tönkretesz bennem, vagy meghalok tőle? 1 éve történt ez, és mostanában ugyan azt érzem mint akkor azt a rosszullétet.
2021. okt. 12. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
19%

"szerencsére nem haltunk meg"

Inkább sajnos...

2021. okt. 12. 10:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2021. okt. 12. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Készülj, el kezdték letisztítani a tepsit.
2021. okt. 12. 10:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Idióták. Köszi, csesztessetek csak, mert depressziós voltam, nem volt nekem itt senki 15 évesen, és nem tudtam hova fordulni, mert a szüleim vertek, és belerángattak az egészbe, tényleg köszönöm.
2021. okt. 12. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
hogyne lehetne , vegyszerek amik egy cigitől nem ütnek ki de halmozódnak a szervezetben és amikor eléri az ingerhatárt akkor megöl
2021. okt. 12. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
#4 Sokan voltunk így, mégsem tüdőztünk le minden ismeretlen szennyet. Ne magyarázd ezzel a hülyeségedet.
2021. okt. 12. 11:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha akkor nem lett tőle semmi bajod akkor mostmár nem is lesz. A sok agyhalott barommal meg ne foglalkozzál, egy egyszerű kérdésre sem tudnak értelmesen válaszolni.
2021. okt. 24. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!