Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Sokszor mikor cigit/iqos szivok beszédülök például a napi elsőtöl biztos és nem is inkább szédülés csak kicsit megfogja a fejem,nem szoktam szivni max napi 1-2 heetset,többen mondták hogy amiatt van hogy nem szivok sokat,szerintetek?

2021. okt. 4. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kivanja a szervezeted a nikotint. Az a 2 szál már mindegy lenne ha nem is szívnád. Egyébként amiatt van hogy keveset szíves a szédülés

Persze Nem emiatt kell rá szokni napi 20 szálra hogy ne szedulj

2021. okt. 4. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Szívsz**
2021. okt. 4. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok ismerősöm beszél arról, hogy a napi első cigi számukra a legszarabb, mert beszédülnek tőle. Nekem soha nem volt szerencsém így járni, pedig már dohányzok egy ideje.
2021. okt. 6. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ûdvözöllek! Nem mindenkinek birja a szervezete az erôs nikotint. Egy baràtnôm rendszeressen fejfàsàst kapott, ha dohànyzot! Abba is hagyta a cigizést!
2023. febr. 17. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Normális. Az első száltól én is megszédülök kicsit.
2023. febr. 19. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!