Hogy tudok visszaszokni?
Eleinte en is szarul voltam, sot, igazabol miota leszoktam nekem is lettek ilyen szivdobogos, szivbeszuros gondjaim. De ez csak egy ujabb ok nekem arra, hogy ne alljak vissza a rendes cigire. En e-cigire szoktam at, 1,5-os erosseguvvel kezdtem, aztan a kovetkezo honapban nikotinmentessel folytattam, de megmondom oszinten elhasaltam es most 3-mas erossegut szivok, mert annyira zombi lettem a mentesnel a nikotinmegvonastol, hogy ilyen full letargiaba estem, nagyon rossz volt. En egyebkent is szorongasos depresszios vagyok, szoval nem volt egyszeru. Miota 3-mas erossegut hasznalok, azota jobban vagyok es szerintem egyaltalan nem gaz dolog, ha valaki nem hagyja el teljesen a nikotint azonnal. Majd idovel lehet sikerul, lehet nem. Annyi biztos, hogy kevesebb merget szivok be es joooval kevesebb nikotint is a sima cigihez kepest.
Szerintem en mar nem is tudnek visszaszokni, egyszeruen nem tetszik a gondolat, hogy beleszivjak egy cigibe, aminek rossz ize is van, budos is, nem szellozik ki a szaga rolam. 2 honap az tok jo teljesitmeny, a helyedben nem adnam fel! Ha nagyon nikotinhianyod van, azt lehet potolni mashogy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!