Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Semmi íze nincs a Marlboro...

Semmi íze nincs a Marlboro Gold-nak. Más is járt így?

Figyelt kérdés

ma vettem először egy olyan 100s-és gold marlborot dohányboltban, aminek semmi cigaretta vagy ahhoz hasonló égett íze nincs egyáltalán. mintha száraz papírt nyalna az emberfia, mikor slukkolom. vagy olyan ecigi liquidet, amibe nincs aroma. szinte mintha gőz lenne, nyers írólap beütésű utóízzel.

vettem utána egy kék multifiltert, hátha covid, de azzal nem volt gond, meg kaptam egy szál sima rövid gold marlborot, annak is a szokásos cigi íze volt, meg sokkal jobban megfogta az ujjaim, vagyis ugyanúgy erős szaga lett mint ahogy ugye korábban szokott lenni, ennél a fura 100s-esnél meg szinte semmi nincs ezen a téren sem.

amúgy érzem az ízeket, ez teljesen ok, nem covid meg stb, és csak ennél az egy doboznál vettük észre.

talán újfajta szűrőt raktak bele, vagy mi miatt lehet szerintetek?

2021. szept. 22. 00:45
 1/2 A kérdező kommentje:
meg volt gyújtva amúgy 👌🔥
2021. szept. 22. 00:45
 2/2 KomradeKat ***** válasza:
Afene, pedig már írtam volna hogy meg kéne gyújtani. Ilyet szívok már évek óta, nem tapasztaltam változást. De pl van az austin, ami néha ízlik, néha nagyon szar. Szerintem pillanatnyi szájíz dönt, mással nem tudom magyarázni
2021. okt. 5. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!