Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A neo cigit el lehet szívni?

A neo cigit el lehet szívni?

Figyelt kérdés

Ma vettem Glo Hyper+ készüléket és a hozzá tartozó Neo cigit. Sokkal hosszabb, mint az iqos heets és megfordult a fejemben, hogy meggyújtva el is lehetne szívni a cigit.

Valaki próbálta már? Miért nem ajánlják? Milyen következménye lehet?

2021. szept. 18. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Még csak meg sem fog gyulladni.

Nem gondolod, hogy 2 doboz cigit kapsz 1 áráért?

2021. szept. 18. 15:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát pedig az enyém ég, akárcsak egy normális cigi...
2021. szept. 18. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
És próbáltad elszívni....?
2021. szept. 18. 18:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, ugyanolyan, mint egy rendes cigi 🤷🏼‍♀️

De még mindig érdekelne, miért nem ajánlják ilyen formában a használatát és milyen káros hatása lehet. Nem találtam erről sehol információt.

2021. szept. 18. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Én egy elhasználtat gyújtottam meg, mocsok íze volt. Az a baj hogy be van még glicerinezve hogy több füstje legyen, azt meg nem szerencsés magas hőfokon égetve szívni. Meg még ki tudja mi van benne.
2021. szept. 18. 18:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Én töltött cigit szívtam előtte, talán ezért tetszett nekem az íze meggyújtva. A dobozos bolti cigiknek nem szeretem az ízét.
2021. szept. 18. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy vékony alumínium fólia benne ami segíti a hevítést, attól ha meggyújtod rövid úton fémmérgezést fogsz kapni
2021. szept. 19. 18:22
 8/8 anonim válasza:
Én úgy csináltam hogy ki szedtem belőle a dohányt és betekertem és úgy egész jó volt.
2023. ápr. 29. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!