Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit csinaljak?(kerdes tul...

Mit csinaljak?(kerdes tul rovid magyarazat hosszu)

Figyelt kérdés

Cigizetm mire meggyujtottam megerkezett anyum ezert megmarkoltam kssze gyurtem es beledobtam az udvaron levo kukaba , ha meglatjak , hogy magyarazzam

Ki

2021. szept. 17. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
eloszor is, ne cigizz tobbet, masodszor is, kendd barki masra, ha a szagat nem erzik meg, nem lehet baj
2021. szept. 17. 20:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt idaig en is igy gondoltam ,csak ,hogyan kenjem ra mert semmi otletem nincs ami realisan hangzana
2021. szept. 17. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
hat ha van dohanyos a csaladban akkor termeszetesen ra, vagy ha az udvarodhoz idegenek kozel vannak, akkor rajuk, illetve meg mindig kiszedheted es elrejtheted barhova
2021. szept. 17. 20:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Anyumek alszanak es felkoltenem oket ezzel , eddig arra gondoltam ,hogy az eg?ik lany baratom cigizik es valaki meglatta, es a kezembe nyomta ,hogy csinaljak vele valamit en meg beledobtam a kukába. Ez igy mennyire hiheto
2021. szept. 17. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
nem igazan tudom elkepzelni a szituaciodat, szoval nem tudok segiteni, de hihetonek tunik
2021. szept. 17. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szégyeld magad, menőzni akarsz de az hogy gerincesen oda állj és vállald ezt ahhoz nincs eszed.
2021. szept. 18. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Nőj fel!
2021. szept. 19. 00:45
 8/8 anonim válasza:
Vidd ki a szemetet?!
jan. 30. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!