Ezzel mit lehetne kezdeni?!
Smok - E-cigi valamiért nem érzékeli a porlasztót, ("No Atomizer"-t ír ki) meg lehet valahogy javítani, vagy totál káros és cseréljem ki benne?
Nincs kb egy hónapja használva
Sajna nem éppen, bár nincs benne liquid, mivel már elfogyott, és az utolsó adag meg abba a porlasztóba van aminél észleltem ezt a problémát (tehát amit elejétől fogva használtam). Viszont akkor is elvileg ki kellene írni a felső számnál hogy 0.08, de helyette 0.00-t ír mindkét porlasztó esetében.
A használt, liquiddel töltöttnél, és a használatlannál is, így nem tudom mi baja lehet.
Csak a cigid márkáját írtad a fajtáját nem.
A (2.)hozzászólásod alapján valami pod lehet
és amiről írsz az nem porlasztó hanem cartridge.
Valószínű valami miatt nem csúszik rendesen
a helyére és az érintkezés nem frankó.
#3 Azt hiszem talált süllyedt. A "pod detached" amúgy mit takar? Vagy ez valóban arra vezethető, hogy valami csere szükséges? Illetve az, ha 0.0 ohm ellenállást ír, mit jelent? Akárhogy néztem/néztük, nem sikerült rajta babrálni semmit se azóta.
Szóval bocsánat az értetlenkedésért, de dilemmába vagyok és nem tudom ezzel a készülékkel érdemes-e a leírtak alapján tovább foglalkoznom, mivel nem jutottam egyről a kettőre és ebbe az egészbe meg kezdő vagyok, főleg hogy kaptam a cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!