Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ezzel mit lehetne kezdeni?!

Ezzel mit lehetne kezdeni?!

Figyelt kérdés

Smok - E-cigi valamiért nem érzékeli a porlasztót, ("No Atomizer"-t ír ki) meg lehet valahogy javítani, vagy totál káros és cseréljem ki benne?

Nincs kb egy hónapja használva

2021. szept. 16. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha újat raksz bele azt sem érzékeli ?
2021. szept. 16. 20:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Sajna nem éppen, bár nincs benne liquid, mivel már elfogyott, és az utolsó adag meg abba a porlasztóba van aminél észleltem ezt a problémát (tehát amit elejétől fogva használtam). Viszont akkor is elvileg ki kellene írni a felső számnál hogy 0.08, de helyette 0.00-t ír mindkét porlasztó esetében.

A használt, liquiddel töltöttnél, és a használatlannál is, így nem tudom mi baja lehet.

2021. szept. 18. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak a cigid márkáját írtad a fajtáját nem.

A (2.)hozzászólásod alapján valami pod lehet

és amiről írsz az nem porlasztó hanem cartridge.

Valószínű valami miatt nem csúszik rendesen

a helyére és az érintkezés nem frankó.

2021. szept. 18. 18:30
 4/4 A kérdező kommentje:

#3 Azt hiszem talált süllyedt. A "pod detached" amúgy mit takar? Vagy ez valóban arra vezethető, hogy valami csere szükséges? Illetve az, ha 0.0 ohm ellenállást ír, mit jelent? Akárhogy néztem/néztük, nem sikerült rajta babrálni semmit se azóta.

Szóval bocsánat az értetlenkedésért, de dilemmába vagyok és nem tudom ezzel a készülékkel érdemes-e a leírtak alapján tovább foglalkoznom, mivel nem jutottam egyről a kettőre és ebbe az egészbe meg kezdő vagyok, főleg hogy kaptam a cuccot.

2021. nov. 3. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!