Azokban a társasházakban, ahol tilos a dohányzás az erkélyen, hogyan érték ezt el? Lakóközösségi szavazással?
Nem vagyok benne biztos, de az tűnik logikusnak, amit írsz. Beszélni kell a közös képviselővel, vagy a társasház kezelőjével, hogy vegyék a napirendi pontok közé a következő közgyűlésen. De előtte nem árt, ha összefog több lakó, mert ott a többségi szavazat fog dönteni.
Amúgy pedig pont annyira lesz hatékony az esetleges tiltás, mintha személyesen szólnál a szomszédnak, hogy zavar a füst. Mert ugyanúgy az erkélyen fog cigizni, sőt.
Egy ismerősöm most költözött egy panel 10. emeletére és a mellettük lévő erkélyről jön a cigifüst. Kíváncsi vagyok mások mit írnak.
Én mondjuk ha dohányoznék (már 3 éve nem dohányzom) konkrétan lesz*rnám a rendeletet, langyos nyári reggelen igenis kiállnék a balkonra, kávé, cigi, nézni a napfelkeltét, és közben a kávé és cigi miatt hatalmasakat, hosszúakat finganék. Mert ugye fingani szabad. :)
(egyébként a korábbi albiban ez konkrétan így történt meg. Alsógatyában, kávéval kiálltam cigizni, és jöttek az üvöltő szelek...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!