Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Érdemes lenne szabadságra...

Érdemes lenne szabadságra mennem amig leszokom a cigiről?

Figyelt kérdés

Az eddig két legkomolyabb kisérletemet mind hétvégére időzitettem. Pénteken kijöttem a munkából, aznap estig még cigiztem, majd szombat, vasárnap semmi. Hétfőn sem terveztem cigizni, de a munkában már elgyengültem és rágyújtottam, igy minden kezdődött előről.

Hobbival sem tudom elfoglalni magam, hogy elterelje a figyelmem a dohányzásról. Az egyik szenvedélyem a motorozás, eddig ha nagyon kivántam a cigit akkor csak elmentem motorozni és elfeledtette velem, de sajnos idén már egyre kevésbé fogja megengedni az időjárás.

A másik hobbim a videójáték, ami ismét nem opció, mert a gép előtt ülve füstölök a legtöbbet.

2021. szept. 11. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Én már több éve letettem a cigit és tök jól látod, hogy akkor van a legjobb esélyed, hogyha eltereled a figyelmedet a dohányzásról.

A motorozás és a videójáték is kiváló lehet, hogyha el akarod a cigiről terelni a figyelmedet.

Egy kérdés: Hogyan jutottál hozzá a cigihez? Nekem az vált be a legjobban, hogy kidobtam az összes cigit és és egy-két hétig nem volt nálam se pénz, se kártya, így egy gyengébb pillanatomban nem is tudtam vásárolni. Tehát nem fértem hozzá a cigihez, még akkor sem, hogyha akartam volna.

(Feleségem vásárolt az alatt az egy-két hét alatt.)

2021. szept. 11. 12:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Futár vagyok, igy ebből adódóan mindig van nálam pénz és lehetőségem cigit venni munka közben.
2021. szept. 11. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyenge vagy fejben .
2021. szept. 11. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, ez tény.
2021. szept. 11. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem. A szabadság alatt nem ugyanazok az ingerek érnek, mint a munkahelyen így nem ahhoz lennél hozzászokva.

Ha stresszes a munkád, de a szabadságon max annyi stresz ér, hogy nagy a dugó akkor már nem ugyanaz.

2021. szept. 14. 05:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Leszoktál már, kérdező?
2021. okt. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!