Veletek történt már ilyen vagy hasonló?Ha igen mi lett a megoldás?
Van köztetek olyan aki dohányzik és BPPV (szédülés) diagnosztizáltak nála?
A dohányzás nektek rontott rajta vagy sem?Leszoktatok rola?Ha igen később tudtátok cigizni vagy soha tobbet?
Dohányzás ront rajta. Aki kezdő dohányos, rendkívül szédül, szóval egyébként is csak ronthat rajta.
Ha leszoksz mindenképpen jobban jársz, sok egészségromboló tényezőtől mentesíted szervezeted.
Nem volt nálam ilyen.
De amikor kezdtem dohányozni és néha néha erősebb cigi is beugrott gyakran szédültem. Mostmár hozzászokott a szervezetem.
Én is szédültem és hánytam is eleinte a cigitől.
De én csak szívtam és rendesen rászoktam.
Igaz már azóta le is szoktam , de nagyon szidtam magam amiért akkora barom voltam hogy csak azértis bagóztam.
Szerintem e kérdés arra szolgál, hogy alibit találj magad számára hogy "nyugodt szívvel tudd folytatni a dohányzást".
Alapból vérellátást rontja a szervezeten belül, vér oxigén szintjét csökkenti, ezen kívül számos betegséget idézhet elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!