Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigi után hányás?

Cigi után hányás?

Figyelt kérdés

Jó pár szál cigit elszívtam ma délután és utána mikor hazaértem émelyegni kezdtem aztán elmúlt majd később hánytam. Ez mitől van vagy mit jelent?

(Nem vagyok függő de nem is mostanában kezdtem el, van amikor többet szívok de van mikor hetekig egy szálat sem)

2021. szept. 5. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet akár a cigitől (bár ha eddig nem volt jellemző?), de bármi mástól (vírus, gyomorrontás) is!
2021. szept. 5. 19:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Még az elején fordult elő egyszer és ugyanígy egyszerre többet szívtam
2021. szept. 5. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nagyon nem vagy hozzászokva az ilyen mennyiségekhez (ráadásul írtad is, hogy inkább alkalmaktól függ ez a dohányzás kérdés) így nyilván kiütött. De okozhatta még az is, hogy kevés folyadékot fogyasztottál előtte napközbe + meleg is volt, vagy esetleg keveset ettél, ellenben azzal hogy cigiből most jóval többet fogyasztottál.

Mindez persze csak tipp, de már én is jártam így amikor rendes cigit szívtam.

2021. szept. 5. 19:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2021. szept. 5. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Lehet erőset füstöltél.
2021. szept. 5. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
38%
Mégis minek szívod?
2021. szept. 6. 07:00
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
60%
Nikotinmérgezés.
2021. szept. 8. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!