A szivarkát tényleg nem szabad letüdőzni?
Pall Mall erdei gyümölcsös pattintós lett a kedvencem minden "cigi" közül és mindig letüdőzöm (nem mindegyik slukkot), ami azért problémás, mert állítólag nagyon nem kéne. A rendes cigit nem tüdőzöm le.
Nem vagyok fiatal, régóta dohányzom, de eddig csak rendes cigit szívtam.
köszönöm.
és hogyhogy szivarkában még engedett az ízesítés de cigiben nem? pedig a szivarka jóval olcsóbb? hogy van ez? :D
2012. évi CXXXIV. törvény [link]
"2020. május 20. napját követő ízesítési tilalom – a 12/2020 Közleményben foglaltak alapján – a cigaretta és cigarettadohány termékeken kívül, az elektronikus cigarettákra, az utántöltő flakonokra és a dohányzást imitáló elektronikus eszközökre vonatkozik, ugyanakkor meglátásunk szerint a tilalom nem érinti az alábbiakban felsorolt termékeket és így ezek továbbra is forgalmazhatóak:
a cigarettától és cigarettadohánytól eltérő azon dohánytermékek, melyek ízesítést tartalmaznak, ideértve ezek mentolos változatát is:
- az ízesített szivar, szivarka,
- az ízesített vízipipadohány, pipadohány,
- az ízesített új dohánytermék kategória (hevített dohánytermékek, mint például a mentolos HEETS-ek),
- az ízesített rágódohány, tüsszentésre szolgáló dohány;
- a nikotinmentes utántöltő flakonok, amelyek ízesítést tartalmaznak, ideértve ezek mentolos változatát is;
- dohányzást helyettesítő nikotintartalmú termékek, melyek ízesítést tartalmaznak."
Köszönöm a válaszokat.
12
Elképzelem, ezen mennyit szenvedtek, míg ezt összehozták. :)
"dohányzást helyettesítő nikotintartalmú termékek, melyek ízesítést tartalmaznak" - Ez mi?
Aki kérdez az ízesített szivarkáról:
Ízesített szivarka van kétféle, a kérdésben említett meg a Marlboro mentolos.
{Heets-ből van a Sienna Caps, ami mentolos.}
Ezek {mind} pattintósak.
"Ízesített szivarka van kétféle, a kérdésben említett meg a Marlboro mentolos."
Meg van még többek között többféle ízesítéssel
- Ász
- Cafe cream
- Clubmaster
- Diamond Extra
- Djarum
- Essenze
- Handelsgold
- Meharis
- Momentos
- Moods
- Neos
- Panter
- Villiger
5-10-12-17-20 szálas szivarka is. :)
Köszi!
Igen, én csak a pattintósokat soroltam fel.
A Djarum sztem nem túl jó. Szegfűszegeset vettem, serceg, mint az istennyila. :) (Többféle van, talán mindegyik szegfűszeges, erre még nem jöttem rá.)
Moods-ot tegnap vettem, bazi drága. 5 szál 700 forint körül volt. (Azt hittem, 10 szál ennyi.)
18
Igen, köszi, van többféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!