Az Iqosba, es a Globa ugyanolyan heets kell?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy rosszul irtam, nen ertek hozzá.2021. aug. 24. 03:10
1/3 anonim válasza:
Nem, nem ugyanolyan a heets..Én a Glot nem ajánlom, van egy nagyon fura mellékíze, és mindenki ezt mondta… Az Iqost is próbáltam, az teljesen rendben van. De érdemes kipróbálni előtte mindkettőt
2/3 Ypszilon1980 válasza:
A GLO-ba eleve nem Heets kell, hanem Neo és a kettő teljesen más, a Neo hosszabb is és vékonyabb is. Mindenki nem mondhatta, hogy van a GLO-nak mellékíze, mert szerintem nincs, csak más, mint az Iqos. Nekem van mindkettő, felváltva használom, ízlések és pofonok, de nekem mindkettő tetszik. Annyi, hogy Iqos ügyfélbarátibb, jobban néz ki, elegánsabb.
3/3 anonim válasza:
A GLOval vigyázz mert én nagyon ráfáztam vele, erősen köhögtem és fulladtam tőle és mikor visszavittem a 14 napon belül hogy visszakérjem az árát mondta a nő a dohányboltban hogy nem én vagyok az első aki ezért vitte vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!