Ez azt jelenti hogy nagyon cigi függő vagyok?
Figyelt kérdés
18 vagyok és 3 éve kezdtem el cigizni. Naponta 8-10 szálat szoktam elszívni. Múltkor kipróbáltam hogy letépném róla a szűrőt. Azt hittem hogy erős lesz, de egyáltalán nem, sőt nagyon jó volt. Bár a füstje sűrűbb volt de jól esett. Azóta naponta 1-2 kettőt így szívok.
Gondolom így sokkal károsabb meg csak még jobban függő leszek.
Ha szűrő nélkül el tudom szívni akkor már nagyon függőnek számítok?
2021. aug. 22. 09:02
1/4 anonim válasza:
Teljesen mindegy minek hívod magad, de ha az vigasztal akkor mondd azt hogy csak kicsit vagy függő.
Ha nem tudod abba hagyni akkor függő vagy nem kell ragozni.
2/4 anonim válasza:
Tök mindegy hogy nagyon vagy kicsit vagy függő az a lényeg hogy függő vagy, ha 5 szakát szivnál de naponta akkor is függő lennél
4/4 anonim válasza:
Dehogy számítsz annak, én napi 2 dobozzal szívok szűrő nélkül, na én már függőnek számítok sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!