E-cigi házi liquid készítésénél csak össze kell keverni a bázisfolyadékot az aromával és kész is?
Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 16:51
1/9 anonim válasza:
Igen. Arra figyelj, hogy az tényleg bázisfolyadék és aroma legyen (van előre bekevert likvid is, shake n'vape is, és az arányok is változóak lehetnek. :)
2/9 anonim válasza:
Nagyjából... "érlelni" is szokták, dohányos aromákat 2-3 hétig is, gyümölcsöseket 1 hétig asszem. Én mondjuk igénytelen vagyok, bekeverem, szívom. 🙂
Illetve attól is függ, mit nevezel bázisnak. Nikotinos pg-vg alapot? Mert akkor ennyi.
3/9 A kérdező kommentje:
2021. júl. 31. 17:24
4/9 anonim válasza:
Kérdés, hogy mekkora csepp :) Én 10ml-t szoktam használni 100ml alapléhez, szóval jó lehet az arány. A bázis, amit linkeltél, nikotinos, ezt tényleg érlelni szokták egy kis ideig.
5/9 anonim válasza:
Az a 14-20 csepp felel meg kábé 1 ml-nek.
6/9 anonim válasza:
én a keveréshez nem értek annyira
de 1mlaromát bele tennék kipróbálnám és ha nagyon édes ízes akkor alapkövét tennék hozzá ha nem elég akkor aromát
7/9 anonim válasza:
Szerintem 1ml nagyon kevés, 10-20%os keverés között szokott mozogni a legtöbb ajánlás.
9/9 anonim válasza:
A víz is az, ha nyakon öntöd az alvó rákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!