Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kiskorú dohányosok! Ha elkérik...

Kiskorú dohányosok! Ha elkérik tőletek a személyit, akkot oda adjátok vagy kifordultok, h mégsem kell? 😂

Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kifordulnék de elsőnek megmondanám, hogy most nincs nálam. Aztán eldönti kiadja-e vagy sem. Bár ilyen veszély nem fenyeget.
2021. júl. 29. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
2021. júl. 29. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
2/ nem fogja ez elijeszteni nyugi.
2021. júl. 29. 15:29
 4/7 A kérdező kommentje:
A 2. Es csak jót akart. 😌 nem bántom, de tényleg nem érdekelt. Tudjátok: _vmibe meg kell halni " 😁😆
2021. júl. 29. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Ha egy kiskorú azzal vigasztalja magát, hogy "vmibe meg kell halni!" — Az lelkileg is éretlen! A halál nem tréfa! Aki így gondolkodik fiatalkorúan, az valószínű nem éri meg a felnőtt kort. Különben a dohányzás valóban káros szenvedély! Rászokni könnyű, leszokni annál nehezebb!
2021. júl. 31. 04:38
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Gyerek, ha megakarsz halni, adj címet, kivégezlek gyorsan
2021. aug. 1. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően azt hittem, hogy a mai értelmes fiatal társadalomban már inkább ciki a cigi, mint sikk :(

Kérdező: a "valamiben meg kell halni" elmélet nem jó. Láttál már dohányost végigszenvedni 1-2 évet tüdőrákkal, áttétekkel? Mert tapasztalatból mondom, hogy nagyon nem szép látvány és nagyon nem méltó a beteghez. Ilyen erővel akár ugrálhatnál villamos elé is, az izgalmas is, ugyanúgy bajt okoz másnak is és ha szerencsés vagy belehalsz. Ha nem vagy szerencsés, akkor évekig tolókocsiban ürítgeted a zsákba kivezetett székletedet.

Bocs, ez drasztikus volt, de pár rokonom szenvedését már végignéztem. Én nem szeretnék magamnak ilyen sorsot.

2021. aug. 3. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!