Budapesten melyik dohánybolt(ok)ban lehet ecigit kapni?
Az egyetlen dohánybolt, ahol tudom, hogy árulnak még ecigit az újpalotai vásárcsarnoknál van, a 15. kerületben. A gond az, hogy sajnos a legócskább noname kínai fajtákat árulják. Nem hiszem el, hogy ne lenne a városban másik bolt.
A netről rendelés most időhiány miatt nem játszik - és persze nem is legális, mert csak dohánybolt árulhat ilyeneket, de ez más kérdés..
Az Örs vezér terén láttam utoljára ilyeneket, a metrómegálló melletti irodaépület aljában. De rég jártam arra.
Meg Budán volt még nagy választék a Vape42 trafikjában, de az sajna bezárt, úgy tudom.
A liquides ecigi készülékek árusítása dohányboltokban a mai napig engedélyezett. "Csak" az ízesített utántöltő folyadékok árusítása lett betiltva 2020. május 20-tól kezdve (kitalálhatja mindenki, hogy akkor a folyadékot honnan szerzik az emberek..). Nyilván a folyadékok tiltása miatt kerültek le a polcokról a vapek is szinte mindenhol, mert tisztán a készülékekből nem sok bevétele lenne a dohányboltoknak. De mint írtam, van még azért ahol lehet kapni.
Szóval nekem most készülékre lenne szükségem, dohányboltból.
Hat pedig rendelned kell.
Parom is rendel minden e-cigis cuccot, nem hinnem, hogy illegalis, legalabbis meg nem jott a tek 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!