Szerintetek mérgezéses tüneteim vannak az IQOS-tól? Esetleg tüdőgyulladás? Hogy álljam meg, hogy ne szívjak?
Elcsesztem az IQOS-omat. Kitisztítottam rendesen, de valószínűleg a penge tropa. Ha hevíti a cigimet, akkor már borzasztóan bebarnul a cigi a végére.
3-4 napig csak kicsit volt barna, csütörtök óta rosszul vagyok, ma jöttem rá, hogy az IQOS miatt. Belázasodtam. Étvágytalan vagyok azóta és megy a hasam. Ma jutottam el oda hogy kapar a torkam, be van dagadva mindenem. A tüdőmre is ráment. Glo-m is van. Nem szoktam használni, de ma azt használtam, miután észrevettem, hogy ha ennyire barnul a cigi, akkor az IQOS a gond. A Glo-tól de jobb a helyzet (pedig azzal nincs gond), mert ahogy beszívom, már fulladok szabályosan. Gondolom úgy elintéztem magam, hogy már bármilyen cigitől ez lenne.
Nikotinelvonásos tüneteim vannak és persze rosszul vagyok. Vagy mérgezés, vagy tüdőgyulladás lehet ebből? Szedek gyulladáscsökkentőt, fájdalomcsillapítót, lázcsillapítót. Mézet nyalogatom és teázok a dagadt torkamra. Szárad a torkam és köhögök, nem nagyon tudok elaludni, mert a nikotin is hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!