Napi 3 szál piros marlboro mennyire káros?
Pár év múlva nagyobb gondod is lesz a mellednél.
Nagyon káros, főleg, hogy idővel több lesz, mint 3 szál.
A melled tuti nem a napi három száltól ereszledetett meg.
De a cigi ettől függetlenül káros, mindegy, mennyit is fogyasztasz egy nap :D
+1
én is tervezem a rászokást, ezért édekelne, hogy melyik az amelyik a legkevésbé káros
16/l
A nem cigizel a legkevésbé káros. Én 16 voltam, amikor rászoktam (koli lét, kocsmázós esték, egyenes út volt)... 5 éve nem tudok vele leállni és mocskos sok pénzt elvisz.
Nincs olyan, hogy kevésbé károsít (na jó az iQos vagy mi a szösz elméletileg nagyon szuper, mert nem füstöl, de kb ennyi), mindegyik súlyos függőséget tud kialakítani.
#4 azt szívod amelyiket akarod. Neked már mind1. Úgy írod ki ezt a hozzá szólást, mintha a skizofrém énem lennél.
Vegyél piros marblorot. Olyan mind1. Ha fehéret szívsz abból csak több megy el.
Am #5 akinek van önkonkrolja az le tudja tenni. És másfél év után egyik napról a másikra letettem. Apám 22 éve cigizik és ő leszokott max 1 hét alatt.
Az a napi 3 szál biztosan nem okoz semmi nagy egészségügyi károsodást. Ha tudod tartani, hogy az a 3 szál/nap az fél év múlva is 3 szál legyen akkor ez szerintem teljesen rendben van.
És mielőtt a többi kommentelő kitapossa a szuszt is belőlem én is elmondom, hogy az a 3 szál is káros, de ettől a személyes tapasztalatom az, hogy qurvára semmi bajod nem lesz ennyi cigitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!