A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
1/8 anonim válasza:
Én ilyenekkel sosem mertem kísérletezni. Ott a rendes cigaretta dohány, lehet más növény többet árt mind a rendes cigi.
2/8 anonim válasza:
A rózsaszirom önmagában nem mérgező, vannak akik eszik is. Cigiként viszont épp annyira káros mint bármi más amit letüdőzöl.
3/8 anonim válasza:
Ez erdekes :)
Hogy kell elkesziteni? Megszaritod a rozsaszirmot es annyi? Tuti hogy ki fogom probalni
4/8 anonim válasza:
Nem mérgező sztem, én is ki akarom próbálni..
5/8 anonim válasza:
Jó nagy hülyeség. Mi a francnak akarnál elszívni egy rózsaszirmot. Semmi értelme, még nikotin sincs benne. Ennyi erővel a palacsintatésztát is elszívhatnád csak mert jól néz ki 😂 És amúgy nyilván mérgező mint minden más dolog is, ami nem tökéletesen ég, tehát szén-monoxid, korom, egyéb égéstermékek keletkeznek amik belélegezve erősen mérgező anyagok. A sima cigi füstje is természetesen tele van mérgező anyagokkal.
6/8 anonim válasza:
Az egy joint okosok, ami rózsasziromba van tekerve.....vagány!
7/8 anonim válasza:
Itt is látszik hogy milyen káros a dohányzás.
Neked már nagyon beszükült az agyad .
8/8 anonim válasza:
Ugye alapvetően tudni kell, hogy van ehető rózsa, pl. amiből a rózsaszörp készül és van olyan rózsa aminek a szörpjét nem akarod megkóstolni, szóval gondolom attól függ milyen rózsáról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!