Egyszerűen nem bírom elviselni a dohányosokat magam körül annyira zavar és egyenesen utálom még azt is aki az e cigit szívja mert feleslegesnek tartom. Hogy lehet ezt az utálatot leküzdeni???
Jesszusom, kérdező. Miért vagy akkor ezzel a palival, ha ennyire elviselhetetlen számodra? Ahogy írsz róla... hát... olyan mint valami megtűrt kutya. Megértem, hogy elviselhetetlen a cigi, meg hogy érintettek vagytok a szüleitek kapcsán és komoly indulataid ez miatt... én is gyűlölöm a cigit, de attól még nem beszélek így a páromról. Egy kompromisszumot közöttetek, amit ő betartott, te elfogadtál. Nem vagy korrekt.
Amit a leküzdésről gondolok, hogy pszichológus segítséget kellene kérned, aki az alap problémát (szülők elvesztése) segíthet feldolgozni. Már ha ez a kapcsolat fontos neked.
Nem vagy egyedül.
Nagyon bír dühíteni amikor pl. utcán elmegy mellettem valaki és megcsap a bagószag, vagy kiülök az erkélyre egy kis friss levegőt szívni és az alattam lakótól száll föl a füst. Undorító.
Annyira szanalmas a cigisek elleni vergodes. Mondom ezt ugy, hogy a rendes cigirol leszoktam, onerobol, akaratbol, nem mas miatt, hanem mert ereztem, hogy eleg volt. A vegen mar en is undorodtam tole. Az utolso csomag dohanyt a parom szivta el mert en mar nagyon undorodtam tole, megsem nyafogtam. E-cigit szivunk a parommal (egyutt szoktunk le) es errol nem is akarok leszokni. Ezt sem fujjuk masok orra ala, de nem is verem a nyalam, ha egy dohanyos fustje veletlenul az arcomba szall. Te pont annyira nem vagy tolerans masokkal, mint amennyire ok sem veled (legalabb is szerinted).
A parod egy fonyeremeny cigis ilyen szempontbol! En biztosan nem tettem volna le senkiert anno, amikor elkezdtem. Ritka az ilyen, mint a parod.
23:
Ez nem vergődés. A dohányzás egy nem dohányos embernek a legrosszabb olyan dolog amit folyamatosan el kell tűrni tehetetlenül. Nem csak brutálisan büdös, de nagyon nagyon ártalmas az egészségre. Sokan nem tudják, de egy dohányos ember miután elszívta a cigarettát, még órákig ontja ki magából a káros anyagokat, ergó egy zárt térben (iroda, lakás, tömegközlekedés, mozi stb stb) is szívni kell befele ezt a sok szemetet, teljesen feleslegesen. Sőt lakásban sokszor ha nyitsz egy ablakot, átmegy a másik erkélyről a füst, tehát 0-24 jön az áldás. És nem, nem nekem kell elköltözni egy erdő mélyére, mert mások nem képesek abbahagyni.
Kérdező, akkor szakíts a paliddal, ne kínozd és ne rabold az idejét.
Az "egyéb" dohanyzókkal meg nem igazán lehet mit kezdeni. Én sem szeretem a cigiszagot. Utcán próbálok úgy állni /menni, hogy ne felém jöjjön a füst. Lakásban alkalmanként (pl. ha felszáll a lenti lakótól) légtisztító illóolajat (aromax) fújok, elvileg tisztítja a levegőt és elég erős, ugyanakkor kellemes is az illata. Étteremben nem dohányzó rész, stb.
Az a baj, hogy minél jobban belehergeled magadat, annál elviselhetetlenebb lesz számodra :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!