Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egyszerűen nem bírom elviselni...

Egyszerűen nem bírom elviselni a dohányosokat magam körül annyira zavar és egyenesen utálom még azt is aki az e cigit szívja mert feleslegesnek tartom. Hogy lehet ezt az utálatot leküzdeni???

Figyelt kérdés
Ráadásul a párom is szívja azt a hülye elektromos cigarettát mivel a rendeset nem engedem meg neki az én házamban és ebből a cigi témából mindig csak nézeteltérések vannak köztünk. Én mindig is cigaretta ellenes voltam gyűlölöm ő meg 15 évig szívta a rendes cigit. Neki természetes volt de ahogy megismert engem lemondott a rendes cigiről és áttért az elektromosra. De az is nagyon idegesít engem egyszerűen nem bírom elviselni ha látom hogy beleszippant abba a szarba semmi értelmét nem látom. De ő mindig azt mondja ezt nem fogja abbahagyni mert neki is kell valami ami megnyugtatja de ez szerintem hülyeség mert egyáltalán nem nyugtat
2021. jún. 11. 22:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom, kérdező. Miért vagy akkor ezzel a palival, ha ennyire elviselhetetlen számodra? Ahogy írsz róla... hát... olyan mint valami megtűrt kutya. Megértem, hogy elviselhetetlen a cigi, meg hogy érintettek vagytok a szüleitek kapcsán és komoly indulataid ez miatt... én is gyűlölöm a cigit, de attól még nem beszélek így a páromról. Egy kompromisszumot közöttetek, amit ő betartott, te elfogadtál. Nem vagy korrekt.

Amit a leküzdésről gondolok, hogy pszichológus segítséget kellene kérned, aki az alap problémát (szülők elvesztése) segíthet feldolgozni. Már ha ez a kapcsolat fontos neked.

2021. jún. 13. 23:39
 22/28 veterán vas ***** válasza:
21%

Nem vagy egyedül.

Nagyon bír dühíteni amikor pl. utcán elmegy mellettem valaki és megcsap a bagószag, vagy kiülök az erkélyre egy kis friss levegőt szívni és az alattam lakótól száll föl a füst. Undorító.

2021. jún. 22. 18:29
 23/28 anonim ***** válasza:
84%

Annyira szanalmas a cigisek elleni vergodes. Mondom ezt ugy, hogy a rendes cigirol leszoktam, onerobol, akaratbol, nem mas miatt, hanem mert ereztem, hogy eleg volt. A vegen mar en is undorodtam tole. Az utolso csomag dohanyt a parom szivta el mert en mar nagyon undorodtam tole, megsem nyafogtam. E-cigit szivunk a parommal (egyutt szoktunk le) es errol nem is akarok leszokni. Ezt sem fujjuk masok orra ala, de nem is verem a nyalam, ha egy dohanyos fustje veletlenul az arcomba szall. Te pont annyira nem vagy tolerans masokkal, mint amennyire ok sem veled (legalabb is szerinted).

A parod egy fonyeremeny cigis ilyen szempontbol! En biztosan nem tettem volna le senkiert anno, amikor elkezdtem. Ritka az ilyen, mint a parod.

2021. jún. 24. 19:32
 24/28 anonim ***** válasza:

23:

Ez nem vergődés. A dohányzás egy nem dohányos embernek a legrosszabb olyan dolog amit folyamatosan el kell tűrni tehetetlenül. Nem csak brutálisan büdös, de nagyon nagyon ártalmas az egészségre. Sokan nem tudják, de egy dohányos ember miután elszívta a cigarettát, még órákig ontja ki magából a káros anyagokat, ergó egy zárt térben (iroda, lakás, tömegközlekedés, mozi stb stb) is szívni kell befele ezt a sok szemetet, teljesen feleslegesen. Sőt lakásban sokszor ha nyitsz egy ablakot, átmegy a másik erkélyről a füst, tehát 0-24 jön az áldás. És nem, nem nekem kell elköltözni egy erdő mélyére, mert mások nem képesek abbahagyni.

2021. jún. 25. 02:03
 25/28 anonim ***** válasza:
45%
#24 sőt, én úgy tudom, hogy a dohányos (külön emberfaj, alsóbbrendű) bárkihez hozzáér, az instant tüdőrákot, COPD-t, esetenként AIDS-et is kap. Ez bizonyított tény!!!4!
2021. jún. 25. 09:21
 26/28 A kérdező kommentje:
Akárki akármit is mond a cigaretta az egy undorító szokás sose bírtam elviselni és nem is fogom.
2021. jún. 27. 14:30
 27/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, akkor szakíts a paliddal, ne kínozd és ne rabold az idejét.

Az "egyéb" dohanyzókkal meg nem igazán lehet mit kezdeni. Én sem szeretem a cigiszagot. Utcán próbálok úgy állni /menni, hogy ne felém jöjjön a füst. Lakásban alkalmanként (pl. ha felszáll a lenti lakótól) légtisztító illóolajat (aromax) fújok, elvileg tisztítja a levegőt és elég erős, ugyanakkor kellemes is az illata. Étteremben nem dohányzó rész, stb.

Az a baj, hogy minél jobban belehergeled magadat, annál elviselhetetlenebb lesz számodra :(

2021. jún. 28. 08:49
 28/28 anonim válasza:
Minden dohànyos undorító és büdös.
szept. 29. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!