Ez milyen cigi elsőre?
Figyelt kérdés
Szívtam már de nem tüdőztem le. Marlboro touch az a világoskék vagy sárga Pall. Mennyire erősek?2021. jún. 6. 00:28
1/9 anonim válasza:
szerintem jó bár készülj mert mindjárt lesz itt pár antidohányos aki lebeszél róla...
2/9 anonim válasza:
Minden cigi végtelenül proli, egytől egyig.
3/9 anonim válasza:
2.te már itt is itt vagy nem elég neked a tetkó kategória ahol korábban proliztál? tudod egyáltalán mit jelent a szó és mire szokták hasnzálni?.
4/9 anonim válasza:
Nem rosszak elsőre.világoskék szofitvis tudom ajánlani
6/9 anonim válasza:
Ahogy előttem írták, elsőre mind erős lesz. De szerintem a Marlboro Touch-al ha kezded az megfelelő, én anno a piros Marlboroval kezdtem, kellemes élmény volt. Arra készülj, hogy nagy valószínűséggel leszel rosszul, és lehet köhögni is fogsz, bár az még a kevésbé rossz a szédüléses hányingernél. Jó cigarettákat, kellemes dohányzással eltöltött éveket kívánok!
7/9 anonim válasza:
"kellemes dohányzással eltöltött éveket kívánok!"
Jaja, azt a keveset élvezd ki!
Utána úgyis ez lesz belőled: [link]
8/9 anonim válasza:
Komolyan? Nincs jobb dolga? Képzelje, nem csak a dohányzástól lehet rákot kapni, nem csak a dohányosokat ütik el, milyen fura. Ja és a legfontosabb nem 100%, hogy rákos lesz az adott dohányos. Egyébként is legyen kicsit tekintettel arra is, hogy mennyi adótól szabadítja meg önt és kedves családját a dohányzó társadalom, megsúgom rengetegtől.
9/9 anonim válasza:
Fos. én köhögtem, könnyeztem meg égetett a torkom. Gondolom a fos ízével már akkor találkoztál. Nem ajánlom, hogy kipróbáld ennek ellenére 2 éve dohányzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!