Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem cigizek és soha nem is...

Nem cigizek és soha nem is cigiztem. de kiakarom probalni az e-cigit. milyet ajnálottok ami árban is elviselhető?

Figyelt kérdés
2021. jún. 5. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit jelent a ki akarod próbálni? Egy rendes e-cigi 15-20 körül van amibe utána ha kifogy liquidet meg mindent kell venni. Ha viszont csak kipróbálnád akkor vannak eldobhatóak is. Egyszer-kétszer vettem ilyet, vannak különbözőek van ami csak 300 de van ami 600 vagy 1200 szívásra elég. És ezek általában olyan 3-6 ezer között vannak. Szóval ha tényleg csak kipróbálnád és nem tervezed utána szívni akkor egy ilyen jobban megérné. Igen nem túl környezetbarát ha valaki rendszeres e-cigizik és eldobhatósat szív de 1-2x próbálni szerintem teljesen jó. Ami még előnye hogy elég sokféle íz közül tudsz válogatni ha ízesítettet szeretnél.
2021. jún. 5. 11:51
 2/5 A kérdező kommentje:
eldobhatós ugye minden dohányzó an van?
2021. jún. 5. 12:02
 3/5 A kérdező kommentje:
ban*
2021. jún. 5. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Én sem dohányzom úgyhogy erre pontosan nem tudok válaszolni de ha jól tudom akkor nincsen. Magyarországon az ízesített liquidek is be vannak tiltva, dohányboltban nem lehet kapni azokat sem, szóval gondolom hogy akkor az ízesített eldobhatós e-cigit sem.

[link]

A barátaim mostanában innen rendelnek és ilyet szívnak, mert ez Szlovákiából jön és nem túl sok rá a szállítás + áfa sincs és nem is drága. De persze ezen kívül is biztos van pár oldal ahonnan tudsz rendelni. Nem túl sok általában nikotintartalma ezeknek de ha nem dohányoztál eddig se akkor gondolom nem az a fő szempont.

2021. jún. 5. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Először kérd el valamelyik barátodtól/ismerősödtől hogy egyaltalan tetszik-e
2021. jún. 28. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!