Mennyi idő kell, hogy nikotin függő legyen valaki?
21 éves vagyok 2 és fél éve dohányzom, viszont volt olyan hogy másfél hónapig nem szívtam egy szálat sem. Régebben mikor elkezdtem, napi egy doboz elment, azóta rátértem heti 1 doboz kb.
Igazából ha nincs cigim semmi olyan reakcióm nincs, hogy fuuu most kell egy szál, muszáj szívnom egyet. Csak szimplán jól esik egy nap elszívni 2-3 szálat.
Azon gondolkodtam, hogy 2 és fél év alatt nem szoktam rá, tehát kibírom nélküle, akkor mennyi idő kell ahhoz, hogy rászokjon valaki?
(kérem hanyagoljuk azokat a válaszokat, hogy minek szívod stb.)
Szeményenként változó, de úgy másfél év után már esélyes a dolog.
Olyan ember is van, aki évente csak pár szál cigit szív el, és sose függ rá.
Pszichesen en szinte azonnal raszoktam az elso szalam utan.
Fizikailag ugy 1 evbe telt teljesen raszoknom, hogy mar erezhetoen kellemetlen elvonasi tuneteim is legyenek, ha nem gyujtok ra idokozonkent.
Azota e-cigire valtottam, enelkul sokkal jobban birom, van, amikor egyszeruen elfelejtem szivni fel napig. Nikotinosat szivok, gyenget. A nikotin nagyon alattomos, azt nem sikerult letennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!