Nagyon vacilálok azon, hogy vegyek egy ecigit. Nem nagyon tudom eldönteni, hogy mi legyen és, hogy megéri e. Mik az eddigi tapasztalaitok?
e-ciginek nincs füstje, ha van akkor ott nagyon nagy gond van a készülékkel :)
Párája van.
Nekem rengeteget segített a leszokásban.
Amikor hazaküldtek minket és kezdődött a Home office, akkor gondoltam leszokok a cigiről, 3 hétig bírtam.
Vettem e-cigit. Azóta sima cigire rá se gyújtottam.
Rengeteg előnye van az e-ciginek.
Pénzt spórolsz meg vele, emellett az utcán nem jönnek az emberek hogy miért bűzölögsz, nincs az se, hogy elszívtad a cigit, de nem tudod kidobni a csikket, mert nincs szemetes, olyan sincs, hogy rágyújtanál de hirtelen el kell oltanod, ráadásul a szomszédok se a büdös bagószagot érzik.
Pára gőz vagy füst ahogy nevezni akarod. De itt a lényeg:
Már miért érné meg ?
Az is horribilis összeg évente és semmi haszon nincs benne.
Ugyan akkor azt is lehet olvasni hogy az is pont ugyan úgy káros mint a rendes cigi.
Az árakról beszélve, naponta fél vagy egy doboz cigi elment. Ha úgy számoljuk, hogy minden napra számolunk 1 doboz cigit, az 36 ezer Ft egy év alatt elment 432.000 Ft.
E-ciginél meg megvettem magát a készüléket, amit én már 1 éve használok, 10-20 ezer Ft egy ilyen készülék. Mellé vettem ízesített nagyobb kiszerelésű folyadékokat, bázist meg porlasztót.
Ezért összesen kb egy tizest, max egy huszast fizettem egy év alatt.
Kb egy év alatt 30 - 40 ezrem ment el az e-cigire.
Ebből kiindulva szerintem az E-cigi gazdaságosabb számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!