Vízipipa tippek, trükkök?
Értem...
Én ilyesmikkel nem nagyon élek, de köszönöm, hogy megosztottad velem az ötletet.
www.vizipipacenter.hu, itt nagyon jó "pipa-koktél"-okat találsz....dohány kombók, víz helyettesítő dolgok, stb...
az én kedvencem: 1/3 banán + 1/3 ananász + 1/3 alma, nagy szén és a tartályba citromos víz jégkockákkal...na és az elmaradhatatlan sör a kézben:)
egyébként ha bátor vagy, próbálkozz a víz helyett vodkával vagy pálinkával:) kizárólag ha vállalod a következményeket:)
köszönöm :)
Ezek a koktélok tényleg faszának tűnnek, meg a tiédet is ki fogom próbálni. A tartályba alkoholt öntögetőset nem biztos, mert én főleg lazítás végett szoktam pipázni, meg a barátnőmmel szoktunk rá sort keríteni hétvégente, mert szép hellyel van hangulata.
Nem tudom,ez válasz e a kérdésedre, de én úgy imádom hogy beszívom amíg bírom levegővel, és nagyon lassan fújom ki (csak szájon,orron át nem) és akkor annyira szééép a füstje tökjó nézni!:D Valamikor a tükör előtt fújom ki hogy még jobban lássam!:D
Amúgy én csak pia mellett szeretem! És utána mindig chipset kívánok!:D
Engem érdekelnek mások szokásai talán azért írtam ide...:D
De te mekkora bunkó vagy már bocs!:O :O Minek nyitsz kérdést ha nemérdekel más véleménye?:D
tegnap 19:26!
Az egy dolog, hogy te szereted fölöslegesen leírogatni a szokásaid, és téged érdekel is a másiké, de ide kvára fölöslegesen tetted.
Vízipipa tömésével, elkészítésével kapcsolatban tettem fel kérdést, nem a pipa füstjével való játszásnak a szokásairól -.-
A te válaszod kb. olyan, mintha bicikliszereléssel kapcsolatban tennék fel egy kérdést és odaírnád, hogy neked kék színű biciklid van. Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor ne írj és végképp ne kezdj el okoskodni utólag!
Ha valakinek a véleményére, szokásaira vagyok kíváncsi, akkor úgy teszem fel a kérdést.
A többieknek köszönöm szépen a segítséget! Aki a linket küldte különösen sokat segített!
mi olyat szoktunk játszani, hogy háromszor szívod 15 másodpercig, egyre lassabban fújod ki, aztán szívod amíg tudod, rászívsz egy kis levegőt, benntartod és nagyon-nagyon lassan kifújod. hatásos hangulatalapozó.
meg persze a török-kör, amikor addig kell lenntartani, amíg újra rád nem kerül a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!