Kitől és hogyan tudnék cigit szerezni? Ha itthon senki nem dohányzik, sajnos nagyrészt a barátaim se, akit meg ismerek és tudom, hogy cigizik attól már kérdeztem ,de nem akart adni.
Figyelt kérdés
Azt hogy a dohánybolt előtt állok és ha látom, hogy jön ki egy olyan ember aki lehet hogy adna, már eljátszottam de nem adott, szóval nekem nem jött be ez a taktika..2021. máj. 29. 06:29
1/14 anonim válasza:
Ilyen fukarak az emberek. Én jachtot akarok, de soha nem adja nekem senki.
2/14 anonim válasza:
Csövesek általában rendesek tőlük kérj. Egy cumi az ára csak
3/14 anonim válasza:
Hát akkor bizony vagy leszoksz vagy megvárod a 18at.
4/14 anonim válasza:
Kerj meg valakit a bolt elott 🙄🙄 max a 3. ember bemegy neked cigiert.
5/14 anonim válasza:
Pénz.
Adsz pénzt,bemegy megveszi neked
6/14 anonim válasza:
18 felettit megkérsz, hogy vegyen neked.
7/14 anonim válasza:
És ha vennék egy dobozzal? Vagy megkérnél valakit, hogy vegyen?
8/14 anonim válasza:
Várakozz a dohánybolt előtt, és kérj meg egy arra járót, hogy menjen be neked cigiért, majd add oda neki az árát.
Én mindig megkérdezem, hogy milyen cigi kell, illetve ha az nincs akkor milyet.
Elveszem a pénzt, megveszem az árut, majd a visszajáróval együtt átadom a fiatalkorúnak.
(Sosem futottam el a pénzzel)
9/14 anonim válasza:
Igen én is megvenném ha megkérne rá valaki és odaadná a pénzt előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!