Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E cigaretta káros?

E cigaretta káros?

Figyelt kérdés

2napja váltottam e cigire dohányzásról.

1 dobozzal szívtam naponta.

Mennyi esélyem van 16évesen hogy kialakuljon egy tüdőbetegség?

Hipochonder vagyok sajna...

És a kérdésem az lenne még hogy be tud a tüdő vizesedni, illetve más betegség kialakulása?

Smok Stick 80w készülékem van, 20w on szívom kevés gőzzel nikotinmentesen.

2021. máj. 27. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Az e cigi is káros.

Viszont komoly tüdőbetegség évek alatt alakul ki csupán, az is lehet, hogy 40 évesen érzed meg a jelen hülyeségedet.

2021. máj. 27. 10:54
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Elektromos is káros.
2021. máj. 27. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
igen az e cigi is káros hisz abban is vannak rák keltő hatások,de még mindig egészségesebb mint a sima cigi,mivel lánc dohányos emberről beszélünk így a nikotin mentes alapot felejtsd el,arra később is vissza mehetsz,1 doboz cigiről van szó,szóval csak az a kérdés,hogy kék,piros,milyen volt? kezdetnek 6mg-os alappal kéne kezdeni,ha nagyon erős lenne akkor 3mg-os 25-30w-os próbáld ki pici menj feljebb az értékkel (már ha lehet),és lasabban kell szívni mint az analóg cigit adj időt a fűtő szálnak átmelegedni és párologtattni,1.5 éve e cigizem,reggel nem f**om ki a tüdőmet és napi 11 szál cigit szívtam tehát fél dobozzal de voltak rá esetek,hogy 1 is elment,ez csak 1 tanács,tapasztalat,megfogja hálálni a szervezeted az e cigit 1 idő után,hogy azt használod és nem a sima cigit,tapasztalat.
2021. máj. 29. 14:45
 4/5 A kérdező kommentje:
3/3 töltött cigit szívok, szürke west. Időnként kék multifilter dobozost
2021. máj. 29. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
87%
akkor 3mg-os alap vígan elég lesz kezdetnek,de arra figyelj oda,hogy max 10 "slukk" egyszerre mert ha nekiesel mint ökör a sillónak be fogsz szédülni tőle.De ha esetleg kell segítség a keveréshez akkor tudok,én saját magam keverem a (leveseim).üziben is tudok vagy akár így,napi szinten vagyok az oldalon.
2021. máj. 30. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!