Nálunk, a tanárokat nem érdekli, ha a diákok cigiznek! Akárhol cigiznek! Az udvaron, folyosón! Az udvarnak a letöbben pedig pont azon a részén, ahol mindenki elszokott járni, nekem, mivel nem dohányos vagyok, ez nem idegesítő. Ráadásul, a tanárok van, hogy a gyerekektől kérnek egy-egy szál cigit szünetbe! Gyere Nagyszalontára!
2010. aug. 24. 13:49
13/19 anonim válasza:
milyen suli ez???
szégyen!
2010. aug. 24. 19:26
14/19 anonim válasza:
Arany János főgimnázium. És az antidohányosokat nagyon idegesíti ez, mert ezon a helyen állnak, ami kb 5m széles, és ott egész nap járnak oda vissza. És ezek a cigisek, a bunkóbbak, mert lefele fújják a füstöt!
2010. aug. 24. 20:08
15/19 anonim válasza:
Mi a wcben szoktunk cigizni. az osztályunkból 3-4en. Együtt lemegyünk bemegyünk az egymás melletti fülkékbe. bezárjuk az ajtót, és többen szívunk 1 szálat, amit a "fal" (vagynemtom mi)alatt átadunk egymásnak. De van sok böszme akik sokan 1 fülkébemennek... ha valami ellenőrzés van akkor ők lebuknak mi meg pisiltünk.:D a wc is jó csak okosan kell.:D
de azt is hallottam hogy az udvaron cigiznek. sok sikert és jó sulit :D
2010. aug. 27. 13:00
16/19 anonim válasza:
A mi giminkben van dohányzó szerencsére. De amúgy meg annyi ,hogy kiállsz az iskola elé(kapun kívül) és elszívod ott, gondolom azért nem szólnak meg.
2010. aug. 29. 21:53
17/19 anonim válasza:
mi az infóterembe mentünk, amikor nem volt tanítás. ablakot koppra ki, és nem lát senki. keressetek olyan termet, amiről tudjátok, hogy nincs tanítás benne kövi órán.
ajtó be ablak ki és nyugiba:)
2010. szept. 1. 13:33
18/19 anonim válasza:
Mi az udvaron a foci pálya mellett a suli sarkánál szoktunk:D
2010. szept. 1. 21:56
19/19 anonim válasza:
MI is eleinte a wc-ben cigitzunk,aztan nehanyszor majdnem megszivtuk es azutan az udvar hatso feleben,a szemeteseknel,vagy a sulikonyvtra hatamogott vagy kimentunk a sulival szzembe levo tombhaxz ala[gang] es ott.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!