Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az Iqos mennyire büdös?

Az Iqos mennyire büdös?

Figyelt kérdés
Mármint ha a lakásban szívnám lehetne érezni?
2021. máj. 13. 19:34
1 2
 11/19 Metionin ***** válasza:
Kérdező, vettél végül?
2021. máj. 20. 11:13
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen, vettem és tényleg nem zavaró a szaga.😊
2021. máj. 20. 11:21
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem borzalmas szaga van😔

Persze, a hagyomanyos cigi sem rozsaillatu, de az iqos szagát én nem tudnám megszokni. Ha csak ilyet lehetne kapni, tuti inkább leszoknék.

2021. szept. 7. 12:25
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Azt hittem csak én érzem fing (inkább szar) szagúnak, de ezek szerint más is így van vele. A társaságomban valaki elkezdi szívni, én menekülök. Ezerszer büdösebb, mint a hagyományos cigi. Számomra visszataszító az is, aki szívja.
2022. jún. 23. 13:45
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
#14 Számomra is visszataszítóak. Nem elég , hogy irtó büdös, még olyan büszkèk is magukra az iqos-t szívók. Úgy cuppognak azon a műanyag kis sz*ron, mintha az valami ritka előkelő kiváltság lenne.
2022. jún. 24. 11:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kb minden második ember akivel beszéltem azt mondta, hogy fing szaga van.

Bekem a párom szívja. Állandóan ezt a szagot éreztem, fokeg a bronze-nál.

Aztan még mondta par ember egymástól teljesen függetlenül , hogy ilyen szagot érez, es az is furcsa, hogy aki szívja az nem érzi.

En is azt hittem, hogy csak én érzem annak, de egyáltalán nem. Szóval aki nem szívja annak fingszagu.

Párom azóta itthon nem szívja ezt a bronze-t, általában málnásat, vagy narancsosat stb szív. Azoknak inkabb aromás illatuk van. Erős. De legalább nincs füst és nikotin szag.

2023. jan. 10. 00:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Ó, es a masik észrevétel: ezt is több ikost használó mondta, hogy nagyon kiszaritja a nyálkahártyát. Parom sokat panaszkodik, hogy kiszarad a szája, éjjel is felebred erre. innia kell.

Hat, ugy tűnik megvan a probléma oka.

2023. jan. 10. 00:36
 18/19 anonim ***** válasza:
47%
Annyira borzalmas szaga van, hogy én megkértem anyámat, hogy szokjon vissza a normál cigire xdd
2023. márc. 5. 08:33
 19/19 anonim válasza:
100%
Borzasztó fing-/szarszaga van. 😔 A hagyományos cigaretta közel sem olyan büdös.
2023. szept. 10. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!