Milyen E-cigi ajánlotok ami viszonylag olcsó és minőségi?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 12:36
1/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, pont kérdezni akartam. Valaki válaszoljon, különben öngyilkos leszek, és az miatta lesz akkor. Nem tudom hogy érdemes lesz majd ekkora teherrel élni, de ti tudjátok...
2/6 anonim válasza:
Mekkora árkategóriában gondolkoztok?
3/6 A kérdező kommentje:
Én 20 ezerig gondolkozok rajta
2021. júl. 13. 22:32
4/6 anonim válasza:
Értem. Még azért pár infót megkérdeznék.Típus alapján stick, pod, box vagy squonker? Akkumulátor típusa szerint cserélhetö-tölthető vagy integrált? Felhasználás módja szerint DL (rögötön tüdőbe) vagy MTL (szájból tüdőbe). Illetve azért az sem utolsó szempont, hogy mekkora teljesítményűre gondolsz.
5/6 A kérdező kommentje:
Box, tölthető, mtl, nem kell nagyon nagy teljesítményű
2021. júl. 14. 10:42
6/6 anonim válasza:
Ezt a hármat találtam ezen az oldalon. Megbízható oldal, én is innen rendeltem az enyémet. Ha kérdésed van, illetve tudok még bármiben segíteni nyugodtan írhatsz privátban is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!