Elszivtam 1 cigit részegen eleg rottyon voltam es most reggelig ereztem hogy fáj a tüdőm olyan mintha égni mert lehet ez?
Figyelt kérdés
Igazabol ez volt az első cigi amit elszívtam egesz eletemben es most is erzem a tüdőmet hogy neha eg meg olyan fura erzes ez mitől van?#tüdő #Dohányszas
2021. ápr. 25. 13:47
1/4 anonim válasza:
Minek feltenni ilyen költői kérdést? Már mielőtt felraktad volna, tudtad a választ
2/4 anonim válasza:
Ez a cigi hatása, te is tudod. Azért érzed rosszul magad, mert a dohányfüst ártalmas. Ha sokat szívnál, idővel hozzászoksz és már nem fogod érezni, hogy ennyire árt. De attól még nem lesz kevésbé káros.
3/4 anonim válasza:
Nemsokára el fog múlni a kellemetlen hatás.
4/4 anonim válasza:
IgEn A cIgArEtTa MiAtT vOlT, GyÁ dOhÁnYeLlEnEs VaGyOk. TÜDŐRÁÁÁK GYÁÁÁ KÁROS ÁHÁHÁH EGÉSZSÉGTELEN UNDORÍTÓ BÜDÖS FÚJ ÁHHHH. U-N-D-O-R-Í-T-Ó NE DOHÁNYOZZ, BELESZÓLOK MÁSOK ÉLETÉBE, HA MÁR NEKEM NINCS ÁHÁHÁHÁH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!