Van vizipipába való nikotinmentes dohány?
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 12:30
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, de a rendesben is annyira minimális a nikotin tartalom hogy meg sem érzed...
2/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy szerinted nagyon kevés a nikotin tartalma, de sokkal nagyobb dózisban kerül bele a szervezetedbe, mint egy cigaretta elszívásánál, de anyám mondta, hogy miért nem olyat szívok amiben nincsen nikotin..
2010. aug. 22. 17:08
3/9 anonim válasza:
Az butaság h. károsabb mint a cigi... meg ez nem is a tüdődre megy ;) Nyugodtan szívhatsz olyat... de szerintem nincs nikotin nélküli
4/9 anonim válasza:
Ezt édesanyád honnan tudja? Olvasta a Blikk-be vagy valami egyéb szennylapba? Vagy talán orvos? Mert kb azok is csak hallják egymástól az ilyeneket, amiknek lehet hogy nincs semmi valóság alapjuk...
5/9 anonim válasza:
egy közepes erősségű cigaretta kb 0.3-0.4 mg nikotint tartalmaz. ezzel szemben egy átlagos vizipipa dohány 0.05 mg-ot. szerintem ne spilázd túl.. :)
6/9 anonim válasza:
pipa dohányba több a nikotin , de nincs kátrány ezt mindenki tudja , én is pipázok rendszeresen , előbb is fogok meghalni 20 évvel , de kit érdekel?
7/9 anonim válasza:
Nem a nikotinnal van a baj, hanem a szénmonoxiddal amit a szénből tüdőzöl le. Válassz jó szenet és izzítsd rendesen (szerintem).
8/9 anonim válasza:
Csinálj házi dohányt és az olyan amilyet te akarsz.Minél többször mosod,annál gyengébb lesz.
9/9 anonim válasza:
A Nikotin a vízben 98%osan oldódik :) Szoval nincs benne csak kis mértékben :D
Üdv :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!