Milyen hazai cigi márkák vannak? Fogyasztható valamelyik?
hat en komojan nem ertem az emberketet h lehet h cigaretara koltenek amikor tudni lehet hogy, koros a testunk Szamara, tudo rak, sziv rak meg minden hujeseg..
ted le a cigit! vagy elob, utobb meg halsz mondgyuk mindenki mert en is de te is meg a Kedves Olvasok is.... en meg fogattam hogy, sose fogok ra gyujtani es mindenki ki nevet e miatt!! elegem van mar a cigibol!!
Lefordítom az #1-est:
Hát én komolyan nem értem az embereket hogy lehet hogy cigarettára költenek amikor tudni lehet, hogy káros a testünk számára, tüdőrák, szívrák meg minden hülyeség...
Tedd le a cigit! Vagy előbb, vagy utóbb meghalsz, mondjuk mindenki, mert én is, de te is meg a kedves olvasók is... Én megfogadtam, hogy sose fogok rágyújtani, és mindenki kinevet emiatt! Elegem van már a cigiből!
Én csak a nem létező helyesírásodat nevetem ki, de azt nagyon! 😄
Most lehet, hogy hülyeséget írok, de nézzétek el.
Tudom, hogy a Lucky Strike amcsi cigi. Van itthon a sima piros. Kint voltam Németországban és ott úgy árulák, hogy Lucky Strike Slow-Cured. Na mondom veszek egyet belőle, mivel nem volt cigim. Sokkal finomabb, mint a magyar társa, aromás, talán picit ilyen vanília íze volt. Utána olvastam egy oldalon, ott az írták, hogy a dohány 30 nappal tovább szárítják, vagy nem tudom és így lesz olyan íze. Én meg azt hittem, hogy a füstszűrőbe van valami. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!